Hulp nodig?


Kunt u niet vinden wat u zoekt of werkt iets niet zoals verwacht. We helpen u graag. Hieronder hebben de antwoorden op de meesten gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat u vraag er niet tussen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina.


Hoe weet ik of al een account heb?
U kunt hier heel makkelijk checken of uw e-mailadres al bekend is. Vul uw e-mailadres in en klik op "nieuw wachtwoord aanvragen". Als u e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Als uw e-mailadres niet bekend is, dan krijgt u een melding dat het adres niet herkend wordt.


Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?
U kunt hier heel makkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul uw e-mailadres in en klik op "nieuw wachtwoord aanvragen". Als u e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Als uw e-mailadres niet bekend is, dan krijgt u een melding dat het adres niet herkend wordt.


Hoe kan ik inloggen?
Ga naar mijn Franciscus en vul uw e-mailadres en wachtwoord in.


Hoe kan ik een account aanmaken?
Dit kan heel makkelijk door het formulier Account Aanvragen in te vullen. U ontvangt dan binnen een week een wachtwoord om mee in te loggen.


Waarom kan het een week duren om een account te krijgen?
Wij moeten uw account handmatig koppelen aan de bestaande naw gegevens in onze leden database. Dit willen we zorgvuldig doen en door de vele aanvragen kan het dus een aantal dagen duren.

Copyright © 2014 KSV Franciscus. Alle rechten voorbehouden